Algemene voorwaarden

Betaling

Je kunt je bestelling online betalen met iDeal en PayPal. Extra kosten voor het overmaken via deze services zijn voor de koper.

Levertijd

Orders worden door ons uiterlijk een werkdag na bestellen op de post gedaan. Verzendingen via PostNL worden tussen de 2 en 5 werkdagen geleverd. Bij eventuele vertraging bij PostNL draagt The Blue Marble geen verantwoordelijkheid. Als je na 5 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen neem dan contact op met [email protected] en dan zoeken wij uit waar je bestelling zich bevindt.

Verzendkosten

Verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn €6,95.  

Beschadigde producten

Als je bestelling beschadigd aankomt bent u daarvoor verzekerd. Stuur een foto van de beschadigde verpakking, het beschadigde product of producten en je ordernummer naar [email protected] zodat wij zo snel mogelijk het probleem op kunnen lossen.

Retour

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan mag je dit binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur een email met je ordernummer naar [email protected] en dan ontvang je een retourformulier. Na 14 dagen is het niet meer mogelijk om je aankoop terug te sturen.

De kosten om een bestelling terug te sturen zijn  €6,95. Wij raden het aan om het pakketje te laten verzekeren. Producten met gebruikssporen, krassen of andere beschadigingen nemen wij niet aan en zal teruggestuurd worden naar de koper.

Verstuur de bestelling terug in de originele doos of een soortgelijke samen met de ingevulde retourformulier en pak deze zorgvuldig in om beschadigingen tijdens het verzenden te voorkomen. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail en krijg je het aankoopbedrag teruggestort binnen 7 dagen. 

Oneffenheden

omdat al onze producten en uniek en upcycled zijn kan het voorkomen dat een product een hoekje mist of andere oneffenheden. Dit is het resultaat van het upcycle proces en wat elk product uniek maakt.